icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Zero emissie

VWML is één van de partners in Emissieloos Netwerk Infra en door concreet ervaring op te doen en deze breed te delen, kunnen we de klimaatopgaaf door samenwerking te lijf gaan.

VWML is één van de partners in Emissieloos Netwerk Infra en door concreet ervaring op te doen en deze breed te delen, kunnen we de klimaatopgaaf door samenwerking te lijf gaan. Samen met een groep koplopers binnen de sector kijken we naar nieuwe technieken, andere financieringsmodellen en vraagbundeling. De wetgeving is gericht op een zero-emissie bouwplaats vanaf 2026. We proberen zo met elkaar de CO2-uitstoot te halveren en te vervroegen naar 2026. En goede duurzaamheidsdoelstelling rondom emissiereductie in het materieel.

Zero emissie transport over water

Zero emissie transport over water zien wij als een kans voor slimme emissieloze logistiek in de binnenstad en is een oplossing om de belasting op het wegennet te beperken. Het aanleveren en afvoeren van materialen naar de projecten kan hierdoor emissievrij en zonder belasting van het wegennet plaatsvinden.

Onze partners:

CityBarge, Cityport of Utrecht, Greenwave, Tesco, Pkwaterbouw