icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Cruciaal

Naast dat een efficiënt ingerichte bouwplaats essentieel is voor de doorloop van het bouwproces, is het volgens de Arbowetgeving en eisen die de VCA-checklist stelt, cruciaal om een bouwplaats te realiseren die voorzien is van alle benodigde zaken.

Kortom, een veilig en goed georganiseerde werkomgeving. Als ondernemer en opdrachtgever zult u ervoor moeten zorgen dat het op de bouwplaats goed werken is, en dat mens en materieel zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. VolkerWessels Materieel & Logistiek beschikt over deze juiste specialistische kennis en knowhow, waardoor wij zo efficiënt en economisch mogelijk, met zo min mogelijk inzet van materieel en apparatuur, een bouwplaats kunnen inrichten die voldoet aan de wettelijke eisen.