icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De kracht van Hyrde

Hyrde is verantwoordelijk voor het voertuigvolgsysteem, een kastje dat ingebouwd is in je werkbus of vrachtwagen. De informatie die deze technologie verzamelt komt gepaard met een software-platform. Je teamleider/planner gebruikt deze informatie om de juiste klussen aan de juiste mensen te kunnen geven. Tevens is het ook een ritregistratiesysteem voor het registreren van je kilometers en ritten. Hyrde is een dochteronderneming van VolkerWessels Telecom.

Waarom een nieuwe dienst?

Met de nieuwe dienst heeft VolkerWessels een eigen voertuigvolgsysteem geïntroduceerd. Hiermee worden de werkmaatschappijen een verbeterslag geboden en wordt samenwerking gestimuleerd. De grijze kentekens spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van VolkerWessels. In de toekomst zal VolkerWessels Materieel & Logistiek hier dan ook een steeds uitgebreidere dienstverlening op aanbieden.

Welke functionaliteiten biedt dit voor mij als berijder?

Het voertuigvolgsysteem registreert het aantal kilometers en ritten dat je rijdt. In samenspraak met je werkmaatschappij wordt ervoor gekozen om de ritrapportages per dag, week of maand te sturen. Je ontvangt deze rapportages op de gekozen frequentie per e-mail. Momenteel is de hyrde app nog in productie en zal in een later stadium worden uitgerold. 

Meer weten over de Hyrde telematics-pagina? 

Fleet Telematics APP (Hyrde App)