icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Service & Onderhoud

Onze serviceorganisatie is optimaal ingericht om preventief onderhoud efficiënt uit te voeren. Dit doen we bij u op locatie of in één van onze werkplaatsen in het land. Tevens lossen we, indien nodig, storingen snel en adequaat op. Ook buiten de regulieren kantoortijden kunt u hierbij op ons rekenen!

Het door VWMLverhuurde materieel moet in een prima conditie zijn. Hiermee wordt een optimale inzetbaarheid van het materieel gegarandeerd. Voor de gebruiker van het materieel, betekent dit dat hij zich volledig kan blijven concentreren op de uit te voeren werkzaamheden, en zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid en werking van het door VWML verhuurde materieel. Deze beschikbaarheid is echter geen vanzelfsprekendheid. Om ervoor te zorgen dat het materieel in een goede conditie is en blijft, is het regelmatig uitvoeren van preventief onderhoud, absoluut noodzakelijk.

Binnen VWML is de afdeling Service & Onderhoud ingericht om ervoor te zorgen dat al dit materieel in een optimale conditie blijft.

Hoofdtaken

Deze afdeling is een erg belangrijk onderdeel van de VSM organisatie. Service & Onderhoud heeft een aantal belangrijke taken binnen VSM. Dit zijn o.a.:

  • Plannen en uitvoeren van preventief onderhoud.
  • Plannen en uitvoeren van (wettelijke) keuringen.
  • Uitvoeren van correctief onderhoud.
  • Doorvoeren van modificaties, om materieelstukken “up to date” te houden.
  • Adviseren van klanten omtrent inzet en gebruik van materieelstukken. 

Bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door een landelijk team van servicemonteurs. Dit team voert alle bovenstaande werkzaamheden uit. Dat betekent dat dagelijks een zeer grote diversiteit aan werkzaamheden wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan o.a. mechanische werkzaamheden, maar ook om constructieve, bouwkundige en (complexe) elektrotechnische werkzaamheden. Een zeer breed scala aan technieken dus.

De werkzaamheden worden vaak in de werkplaatsen van VSM uitgevoerd, maar vaak vinden werkzaamheden op locatie plaats. De werkplaatsen van VSM zijn geografisch over Nederland verspreid, zodat ook logistiek gezien, altijd en passende oplossing te vinden is als het gaat om de locatie van de uit te voeren werkzaamheden. Hiermee zorgt VSM voor een optimale mix van transporttijd en –kosten, waar u als klant van profiteert.