icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verticaal Transport

De totaaloplossing bieden voor projecten, dat vinden wij een uitdaging. Verhuur en montage van kranen, bediening en hijsmaterieel. Mens en materieel, ook dat is onderdeel van een totaaloplossing. Is er een speciale methode of oplossing nodig voor het hijsen dan voorzien wij van het juiste materieel met de eventuele benodigde hijsplannen.

Met onze verzameling aan torenkranen, rupskranen en ander verticaal transport kunnen wij vrijwel elke hijsklus op iedere hoogte en elk gewenst gewicht aan. Ook beschikken wij over een uitgebreid pakket hijsmaterieel en hulpmiddelen van machinistenlift t/m kraanverlichting. Met onze eigen gespecialiseerde mensen en de montageploeg zorgen we dat iedere kraan op locatie wordt gemonteerd. Daarnaast kunnen wij om de efficiëntie en voornamelijk de veiligheid te verhogen tijdens hijswerk gecertificeerde hijsbegeleiders leveren.  

Ons advies is helder met een realistische begroting en door gebruik te maken van onze expertise kan de klant zich richten op hun hoofdtaak: bouwen.