icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 mei 2018

BVGO-ICT op de werkvloer bij VolkerWessels Materieel & Logistiek

VolkerWessels Materieel & Logistiek heeft afgelopen donderdag ±50 collega’s van BVGO-ICT welkom geheten. VolkerWessels Materieel & Logistiek heeft door middel van een rondleiding en presentatie laten zien hoe het digitale werken binnen de onderneming is geïntegreerd.

Het digitale proces

Een speerpunt voor VolkerWessels Materieel & Logistiek is het digitale proces, in het primaire proces wordt zoveel mogelijk digitaal gewerkt. Digitaliseren ziet VolkerWessels Materieel & Logistiek als een belangrijk hulpmiddel waarmee ze de bouwbedrijven in het dagelijkse werk sneller, slimmer, duurzamer en met zo weinig mogelijk verspillingen kunnen bedienen. BVGO-ICT levert alle ICT-diensten bij VolkerWessels Materieel & Logistiek en ondersteunt hen bij het maken van de digitale vervolgstap door middel van bijvoorbeeld het inkoopportaal en het optimaliseren van Navision. Daarnaast is er ook een goede samenwerking in de dienstverlening op de bouwplaats.

 

Samen wordt er gestreefd naar standaardisatie en transparantie in het proces. De collega’s van VolkerWessels Materieel & Logistiek zijn enthousiast over het digitale werken en samen met de collega’s van BVGO-ICT wordt geprobeerd het proces te blijven verbeteren.

 

BVGO-ICT_1.jpg

Rondleiding

VolkerWessels Materieel & Logistiek heeft deze middag tijdens een rondleiding laten zien hoe ICT op diverse plekken binnen de organisatie is geïntegreerd. De collega’s van VolkerWessels Materieel & Logistiek hebben laten zien hoe het proces digitaal wordt ondersteund vanaf de materieelaanvraag vanuit de webshop tot de digitale handtekening.


Mede dankzij BVGO-ICT zijn de digitale stromen goed op elkaar afgestemd en kan VolkerWessels Materieel & Logistiek de bouwbedrijven optimaal bedienen. Mede dankzij de rondleiding en de enthousiaste collega’s van VolkerWessels Materieel & Logistiek hebben de collega’s van BVGO-ICT kunnen zien en ervaren hoe belangrijk het digitale proces voor de dienstverlening van VolkerWessels Materieel & Logistiek is.

Presentatie

Ron Frazer, hield na de rondleiding een interessante bedrijfspresentatie over VolkerWessels Materieel & Logistiek. Hij liet onder andere zien hoe ze de bouwbedrijven betrekken bij de ontwikkelingen om een totaaldienst aan te bieden. Gerjan Huisjes nam het stokje van hem over en informeerde de medewerkers over de ontwikkelingen die spelen bij BVGO-ICT.


Als afsluiting van deze middag stonden voor de collega’s van BVGO-ICT en de collega’s van VolkerWessels Materieel & Logistiek, die de rondleiding verzorgden, een hapje en drankje klaar. Er werd geproost op een gezamenlijke toekomst waarin beide ondernemingen elkaar blijven aanvullen als het gaat om de vertaling van diensten.