icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 oktober 2020

Hoogwerkers, verreikers en heftrucks via het Portal te bestellen en af te voeren!

Het Portal van VolkerWessels Materieel & Logistiek blijft zich voortdurend verbeteren. Dit keer in een uitbreiding van het assortiment van groot materieel. Vanaf nu is het mogelijk om hoogwerkers, verreikers en heftrucks via het Portal te bestellen en af te voeren! Samen met Riwal hebben wij onze systemen afgestemd om het mogelijk te maken rechtstreeks voor het gewenste project dit via het Portal te bestellen en af te voeren.

Het bestellen en afvoeren van de hoogwerkers, verreikers en heftrucks

Dit gaat net als andere materialen en materieel eenvoudig. Na het aangeven van het gewenste artikel (in dit geval hoogwerker, verreiker of heftruck) geef je de gewenste leverdatum en verwachte retourdatum aan. De huurprijs is direct inzichtelijk. Wij zorgen dat een transporteur het gewenste materieel komt bezorgen, maar je hebt eveneens de keuze om dit met eigen vervoer zelf af te halen. Jouw order is snel geplaatst en wij doen de rest. Via de portal kun je de bestelde hoogwerker, verreiker of heftruck zelf volgen en weer afboeken. Ook hier bieden wij wederom de keuze in het type vervoer.

Even terug in de tijd

Ruim een jaar geleden hebben wij ons nieuwe Portal gelanceerd. Dat bleek een succes. Snel bestellen in de bouwkeet via je telefoon? Inzichtelijk de bonnen en facturen bekijken of het volgen van de materieelstromen? Het kan allemaal al via het Portal. Bijna 90% van onze klanten maakt ondertussen gebruik van ons Portal. Dat is fijn.  Wil je de mogelijkheden van ons Portal nog eens bekijken? Bekijk dan onze animatie

 

Over Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen. Riwal heeft op het gebied van levering de samenwerking gezocht met VolkerWessels Materieel & Logistiek en o.a. de hoogwerkers, verreikers en heftrucks zijn via het portal van VolkerWessels Materieel & Logistiek te bestellen (huur).

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur een mail naar portal@materieeldienst.nl of ga naar https://portal.materieeldienst.nl en chat met ons!