icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 november 2021

VLOW: volgt u het al?

VWML lanceert VLOW, het nieuwe digitale voertuigvolgsysteem vanaf nu te vinden in iedere VWML bedrijfsbus. We creëren een toekomstbestendig platform die het wagenpark- en materieelbeheer een boost geeft. VLOW, de innovatieve digitale standaard van VWML

Bekijk de nieuwe introductievideo: Follow VLOW

VLOW

VLOW is het data verzamel systeem voor de berijder en de wagenparkbeheerder. Vanaf nu te vinden in iedere VWML bedrijfs-bus. Vlow verzamelt data die het werk van de wagenparkbeheerder optimaliseert, we krijgen meer grip op het motormanagement en in CO2 uitstoot. De ritregistratie zorgt voor een scherpere fiscale borging. Met de optionele privé/zakelijk schakelaar kan de berijder zelf het doel van de rit aangegeven, privéritten verdwijnen van de kaart en worden niet geregistreerd.

Vanuit de database zijn flexibele rapporten beschikbaar die informatie verzamelen over de berijders. Zo kun je het rijgedrag monitoren en gericht de veiligheid verbeteren. Via een A.P.I. koppelt VLOW zich aan de bestaande interne systemen. Zo krijg je inzicht in uitstoot en transportbewegingen per project, stimuleert VLOW een efficiëntere planning en automatiseert de totale data-invoer.

Daarnaast biedt VLOW de mogelijkheid om materieel, gereedschap en draaiuren te monitoren. Op deze manier creëren we een toekomstbestendig platform die het wagenpark- en materieelbeheer een boost geeft.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom VLOW? Iedere twee maanden komt VWML met een korte update. Meld je aan voor de VLOW Nieuwsbrief!