icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 september 2013

VolkerWessels Materieel & Logistiek traint voor Diepe Hel Holterbergloop

Sinds een aantal weken zijn diverse collega's aan het trainen voor de Diepe Hel Holterbergloop, welke zal plaatsvinden op 26 oktober 2013.

Diepehel

Aanleiding

Vanuit de bedrijfskeuringen is naar voren gekomen dat een groot aantal van onze medewerkers kampt met overgewicht en een te hoog cholesterol.

Wij zijn helaas niet het enige bedrijf  binnen de bouwsector die met deze problemen kampen, maar wel één van de weinige die hier serieus mee aan de slag is gegaan.

Diepehel

Samenwerking

In samenwerking met de O.R. is er dan ook besloten dat wij samen in beweging gaan komen, door in training te gaan voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Een groep van vierentwintig personen traint wekelijks voor de twee, vijf of tien Engelse mijl.

De maandagavond is een vaste trainingsavond waarop een clinic wordt gegeven onder begeleiding van een tweetal geoefende atleten van de Atletiekvereniging Rijssen (AV Rijssen).

Over de finishlijn

Op 26 oktober aanstaande hopen we dan ook met alle vierentwintig collega's over de finishlijn te mogen komen.

Houd onze website en twitter@bouwmaterieel in de gaten voor de afloop.