icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 mei 2021

VWML behaalt VCA-certificaat voor de VSM vestigingen

Veilig werken is van groot belang voor ieder bedrijf. Maar zoals het gezegde luidt; waar gehakt wordt vallen spaanders. Om die reden nemen we veiligheidsmaatregelen zodat we de collega’s een veilige werkplek kunnen aanbieden. De Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) biedt hierop een antwoord. Met het behalen van het VCA-certificaat laat VWML opnieuw zien hoe we de risico’s beperken en beheersen. Johan van Rhijn, KAM Specialist: een mooi resultaat. Hier dragen alle collega’s aan bij.

Het behaalde certificaat prijst de veiligheid op onderhoud, beheer en transport van materieel en samenhangende dienstverlening op elektrotechnisch, mechanisch en constructief gebied voor de vestigingen in Dordrecht, Staphorst, Amsterdam, Hoogkerk en Nuth. Er wordt momenteel hard gewerkt om na de bouwvak (augustus / september) ook de voormalige VWB-vestigingen onder het nieuwe certificaat te brengen. Johan van Rhijn: het certificaat laat zien dat we met elkaar de juiste weg volgen die we eerder zijn ingeslagen. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. We werken veilig of we werken niet. Dit certificaat is dan ook een beloning voor de inzet van al onze collega’s.

VCA Certificaat

Met de VCA norm verlagen we het risico op ongevallen. Dit betekent een aanzienlijke besparing in ziekte- en verzuimkosten. Daarnaast is het VCA-certificaat de standaard bij de uitbesteding van projecten. Een VCA gecertificeerd bedrijf laat zien dat het aan de juiste veiligheidsnormen voldoet.