icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 september 2021

VWML lanceert nieuwsbrief VLOW

Met de lancering van VLOW, het nieuwe voertuigvolgsysteem, zet VWML de stap naar een nieuwe innovatieve digitale standaard. VWML blijft door ontwikkelen en neemt de klant mee in het proces. Procesmanager Bien van Kimmenaede: "door frequent de VLOW nieuwsbrief te publiceren laten we de klant stap voor stap kennis maken met deze nieuwe technologie."

De nieuwsbrief is gecategoriseerd in zes onderwerpen. Binnen deze zes onderwerpen praten wij je bij over de diverse ontwikkelingen en de uitgestrekte mogelijkheden rondom het nieuwe VLOW volgsysteem.

De nieuwsbrief verschijnt iedere twee maanden. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom VLOW? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

VLOW

VLOW is het data verzamel systeem voor de berijder en de wagenparkbeheerder. Vanaf nu te vinden in iedere VWML bedrijfs-bus. Vlow verzamelt data die het werk van de wagenparkbeheerder optimaliseert, we krijgen meer grip op het motormanagement en in CO2 uitstoot. De ritregistratie zorgt voor een scherpere fiscale borging. Met de optionele privé/zakelijk schakelaar kan de berijder zelf het doel van de rit aangegeven, privéritten verdwijnen van de kaart en worden niet geregistreerd.

Vanuit de database zijn flexibele rapporten beschikbaar die informatie verzamelen over de berijders. Zo kun je het rijgedrag monitoren en gericht de veiligheid verbeteren. Via een A.P.I. koppelt VLOW zich aan de bestaande interne systemen. Zo krijg je inzicht in uitstoot en transportbewegingen per project, stimuleert VLOW een efficiëntere planning en automatiseert de totale data-invoer.

Daarnaast biedt VLOW de mogelijkheid om materieel, gereedschap en draaiuren te monitoren. Op deze manier creëren we een toekomstbestendig platform die het wagenpark- en materieelbeheer een boost geeft.