icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 februari 2022

VWML presenteert de ‘VWML Wegwijzer’

“De wereld van VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWML) is ook uw wereld. Het is een wereld waarin gebieden worden ontwikkeld, infrastructuur wordt aangelegd, woningen en gebouwen worden gerealiseerd en waar de omgeving van energie en connectiviteit wordt voorzien.”

Recent is de KvK-naam VolkerWessels Bouwmaterieel BV veranderd in VolkerWessels Materieel & Logistiek BV. Deze naamswijziging is het logische gevolg op, en de laatste stap in het samenwerkingstraject tussen VSM en VWB. Wij gebruiken deze periode om u op de hoogte te stellen van eventuele veranderingen in dagelijkse werkprocessen VWML en onze partnerorganisaties.  

VWML denkt mee met haar klanten, van initiatief tot oplevering. Ervaringen en kennis vergaren en deze omzetten in kracht en expertise voor de volgende projecten. De krachten bundelen van werkmaatschappijen, partners en onszelf. Zo leggen we de lat steeds hoger voor de volgende tenders en projecten. We bouwen samen met u veiliger, socialer, efficiënter en duurzamer. Dat is VWML. Voor de bouw van morgen.

Om onze partners, relaties en klanten nog beter kennis te laten maken met VWML, presenteren wij de ‘VWML Wegwijzer’. Een mooie en informatieve weergave van ons bedrijf. Een uitgave waar eenieder ons beter leert kennen als het gaat om onze diensten, materieelverhuur, slimme concepten, innoverend vermogen, digitalisering, duurzaam en veilig werken en het toepassen van data. Een visitekaartje van ons voor de klant.

De bouw van morgen begint bij ons vandaag

De wereld van VolkerWessels Materieel & Logistiek is ook uw wereld. In deze wereld faciliteren wij u met materieel en logistiek zodat u vooral kunt doen waar u goed in bent: bouwen aan wonen, werken en mobiliteit!

Dit doen wij in een wereld die continu aan het veranderen is. Een wereld waarin beschikbaarheid prevaleert boven bezit. Een wereld die staat voor het klimaat en een wereld waarin digitalisering en het gebruik van data niet meer weg te denken zijn. VWML wil een constructieve bijdrage leveren aan deze transitie, zich onderscheiden in de markt en waarde toevoegen aan alle partijen in de keten.

Met onze expertise en ambitie maken we de bouw van morgen mogelijk.”