icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Spoorwegbouw & Specialismen

Vanwege de veiligheidsregelgeving vinden werkzaamheden aan het spoor vaak alleen plaats als er geen treinverkeer is. Dit geldt voor zowel de onderhouds- als projectmatige werkzaamheden aan het spoor. Bovendien worden deze werkzaamheden altijd in een vastgestelde, afgebakende tijdsperiode uitgevoerd. Er wordt niet gestart voordat 100% duidelijk is, dat er geen treinverkeer meer is en er wordt altijd voor gezorgd dat na het afronden van de werkzaamheden, het spoor weer tijdig beschikbaar is om de treinen weer conform het spoorboekje te kunnen laten rijden.

Spoormaterieel

Voor het door VWML verhuurde spoormaterieel geldt dan ook dat beschikbaarheid en betrouwbaarheid hiervan, een zeer hoog niveau moet kennen. VWML is hierin een zeer betrouwbare partner. Uiteraard is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het materieel zeer hoog, maar ook de uitgekiende logistiek rondom dit materieel draagt hier positief aan bij. Bovendien beschikt VWML over een landelijk georganiseerde service-organisatie, die positief bijdraagt aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van dit materieel. Of het nu gaat om verwarmingsapparatuur, een spoorstaafdoorslijper of een kraagboutmachine, alle materieelstukken voldoen aan alle gestelde eisen en wensen van de klant.