icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Diensten

VolkerWessels Materieel & Logistiek heeft zich de afgelopen jaren omgeturnd van een traditionele materieelverhuurder naar een logistieke dienstverlener. Wij ontzorgen de aannemer zoveel mogelijk zodat hij zich kan focussen op waar hij goed in is, namelijk bouwen.

Bouwplaatsinrichting

Een weloverwogen bouwplaatsinrichting is in onze ogen de basis voor een uitstekend project.

Lees meer

Verticaal Transport

Onze kennis en kunde in diverse vormen van transport zijn samengevoegd in de afdeling Verticaal.

Lees meer

Horizontaal Transport

Ons Horizontaal Transport-team vertaalt de materieelbehoefte naar transportinzet.

Lees meer

Steiger- & Bekistingstechniek

VWML draagt de zorg van haar opdrachtgevers middels verhuur, montage en demontage van alle mogelijke constructies met diverse soorten steigermaterieel.

Lees meer

Service & Onderhoud

Met onze kennis bieden wij de juiste hulp bij het keuren en onderhouden van de materieelstukken.

Lees meer

Mobiele locaties

Onze efficiënte en effectieve oplossing voor het wagenparkbeheer is een samenwerking tussen ervaringsdeskundigen op diverse vakgebieden.

Lees meer

Bouwlogistiek

Maatschappelijke ontwikkelingen geven aan dat de bouw alleen maar toeneemt. Dit zorgt dat de vervoersstromen naar die binnensteden toeneemt en de veiligheids- en milieuproblemen steeds nijpender...

Lees meer

Rebranding

Lees meer