icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Datagedreven

Big Data is overal en een niet meer weg te denken onderdeel uit onze samenleving en dus ook binnen onze projecten. Enerzijds door de data zelf en anderzijds door de mogelijkheden die het biedt om deze data te kunnen vertalen naar waardevolle kennis en inzichten. Hierdoor bent u in staat om meer inzicht en grip te krijgen op uw processen en eventuele faalkosten te reduceren. Als organisatie beschikken we over veel nuttige data.

VWML stelt, in samenwerking met strategische partners, u in staat om uw bouwproject op gebied van materieel en logistiek datagedreven uit te voeren. VWML verzamelt al jaren data en werkt aan een data-infrastructuur van waaruit we alle datastromen kunnen vastleggen, bundelen en delen. Daarbij moet u onder andere denken aan:

  • Machinedata
  • Data over uw wagenpark
  • Bouwplaatscapturing via kraancamera’s en drones
  • Data over optimale materieelinzet
  • Logistieke data

We gebruiken data voor het bepalen van de optimale materieelinzet voor uw projecten, voortgangsmonitoring op de bouwplaats, het signaleren van veiligheidsrisico’s, predictive maintenance, het verbeteren van processen, materialen en mensen.

Met slimme camera’s en de bijbehorende software brengen we de werkelijkheid naar een digitale omgeving. Hierin kan de klant: delen, vooruitzien, controleren, fouten elimineren en kwaliteit borgen.
Benjamin Vugteveen, Werkvoorbereider Verticaal Transport