icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Beschikbaarheid en transport van materieel

Wij gaan voor de beste materieeloplossing voor uw bouwplaats! Ook als het gaat over beschikbaarheid en transport van materieel willen wij de gewone dingen ongewoon goed doen. Het accent ligt hierbij vooral op standaardisatie, efficiency, schaaleffecten en een gestroomlijnd proces. Om dit te realiseren, zetten wij al jaren vol in op digitalisering.

Digitaal werken

Zo werken we in het primaire proces zoveel mogelijk digitaal vanuit de bron. Wij zien digitalisering als een belangrijk hulpmiddel
waarin wij u als klant sneller, slimmer, duurzamer en met zo weinig mogelijk verspilling kunnen bedienen.

Uitstraling

Wij vinden het belangrijk dat het materieel op uw projecten een uniforme en nette uitstraling heeft. Door te werken met “neutrale” kleuren, wisselborden en bestickering zijn wij in staat het materieel op de bouwplaatsen van een herkenbare huisstijl te voorzien. Naast herkenbaarheid is deze insteek ook duurzaam en kostenefficiënt.

Transport

Ons transportteam vertaalt de materieelbehoefte naar transportinzet. Dit doen we onder andere door het combineren van ritten tot een optimale beladingsgraad en de aanvoer met afvoer, het inzetten van de autolaadkraan op de bouwplaats evenals rekening houden met milieuzones in steden. Onze mensen draaien hun hand er niet voor om, onze chauffeurs hebben vaak jarenlange ervaring en weten precies hoe het er op een bouwplaats aan toe gaat.

Data

De transportdata wordt vertaald naar dashboards en gedeeld via het Portal zodat wij inzicht verschaffen, trends inzichtelijk maken en helpen bijdragen aan een cultuur van continu leren en verbeteren.

Onderhoud aan ons materieel is meer dan een serieuze aangelegenheid. We gaan voor 100% klanttevredenheid en niets minder!
Patrick Ruttenberg, Manager Onderhoud