icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Meeschrijven in tenders

Met onze kennis en expertise ondersteunen en adviseren wij gedurende de tenderfase op het gebied van logistiek, materieel, 3D-modellering en duurzaamheid. Wij anticiperen voortdurend op ontwikkelingen in de markt, trends en de veranderende wet- en regelgeving.

Logistiek

Vanaf 2012 hebben wij veel ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van (binnenstedelijke) logistieke concepten. Door onze samenwerking met kennispartijen, waaronder TNO, universiteiten en hogescholen, beschikken wij over unieke data. Hiermee maakt u het verschil in uw tender.

Materieel

Met de inzet van onze data en samenwerking met onze strategische partners, bieden wij altijd de beste materieeloplossing voor uw tender. Wet- en regelgeving vragen naast kennis in de tenderfase om duurzame oplossingen in de uitvoeringsfase. Zo anticiperen wij nu al op de emmisieloze bouwplaats voor de bouw van morgen. 

BIM-Bibliotheek

Vanaf 2011 hebben wij gebouwd aan een BIM-bibliotheek. Wij zijn dan ook de enige materieeldienst in Nederland die al zijn materieel in 3D heeft gemodelleerd. Behalve dat wij deze BIM-bibliotheek aan u beschikbaar stellen, hebben wij ook zelf de expertise in huis om met uw project “mee te tekenen”. Met een BIM-bridge genereren en vertalen wij de materieelbehoefte vanuit een BIM-model naar een materieelaanvraag.

Duurzaamheid Kenniscentrum

Het kenniscentrum is een recent initiatief tussen VWML en CSR dat u helpt de maximale score te behalen op het duurzaamheidscomponent in tenders. Wij koppelen de juiste expertise aan duurzaamheidsvraagstukken en borgen kennis en documenten opdat er een leereffect voor toekomstige tenders wordt gecreëerd.