icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

One-Stop-Shop

Het VWML Portal is onze One-Stop-Shop voor de materieelbehoefte tijdens de uitvoeringsfase van je project. Vanaf 2011 is de webshop doorontwikkeld tot een one-stop-shop met ruim 6.000 gebruikers. Gemiddeld vindt 80% van alle bestellingen tijdens een project via ons Portal plaats. Met ons Portal hebben wij een snelle en gebruiksvriendelijke omgeving gecreëerd op een toekomstbestendig platform waar strategische materieelpartners zijn geïntegreerd.

Mockup Portal.png

Wij zetten vol in op het elektrificeren van het materieel. Zo vind je bij ons o.a. accupacks, mini gravers (1 en 2 ton), compressoren, laadstations, rijplaten en diverse trilstampers en trilplaten die vallen onder duurzaam materieel. Dit is belangrijk omdat de toekomstige wet- en regelgeving een belangrijke aanjager is voor de verduurzaming van ons materieelpakket (Materieel is terug te viinden onder catalogus - duurzaam materieel).

  • Beschikbaarheid bieden van materieel
  • Op ieder moment van de dag kunnen bestellen, verplaatsen en/of afvoeren van materieel
  • 24/7 inzicht in uw materieel op je project
  • Snel kunnen zoeken van uniek materieel in al je gekoppelde projecten
  • Inzicht middels dashboards met real-time data over materieel en logistiek op verschillende aggregatieniveaus
  • Inzicht in keuringsdata op gehuurd materieel
  • Toegang tot relevante documentatie voor uw project
  • Live vragen kunnen stellen via de chat

Zijn er vragen, ons chatteam geeft graag antwoord op alle vragen of stel je vraag via portal@materieeldienst.nl.

Neem een kijkje op ons VWML Portal
Met ons Portal hebben wij een snelle en gebruiksvriendelijke one-stop-shop gecreëerd op een toekomstbestendig platform waar strategische materieelpartners zijn geïntegreerd. De focus ligt op beschikbaarheid in plaats van bezit van materieel.
Jan van Putten, Product Owner Portal

Meer weten over VWML Portal?