icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De BouwHub

Ontdek hoe de BouwHub een antwoord biedt op de complexe uitdagingen van de hedendaagse bouwsector. Samen werken we aan oplossingen voor de immense bouwopgave in binnensteden, met een focus op bereikbaarheid, leefbaarheid en het verminderen van CO2-uitstoot. Welkom bij de BouwHub, waar samenwerking de sleutel is tot duurzame vooruitgang.

Slide1.jpg

 

Untitled design (2).png

Bij VolkerWessels Materieel en Logistiek omarmen we de BouwHub als een innovatief bouwlogistiek concept waar efficiëntie, duurzaamheid en innovatie samenkomen om de bouwsector verder te ontwikkelen. Strategisch gelegen aan de rand van de stad, vervult de BouwHub een cruciale rol als centraal knooppunt van de bouwketen, waar alle onmisbare bouwmaterialen samenkomen.

Hier wordt het complete logistieke proces van leverancier tot bouwplaats nauwlettend gevolgd en gecoördineerd. Geen wachttijden meer voor leveranciers, geen verspilde tijd voor bouwvakkers. Dankzij geavanceerde technologieën en het gebruik van open data worden leveringen geconsolideerd tot dagproductiepakketten en op slimme wijze naar bouwprojecten in binnensteden vervoerd.

Maar dat is nog niet alles. De BouwHub is ook een broedplaats van innovatie, waar prefabproductie plaatsvindt en emissieloze transportmiddelen de bouwplaatsmedewerkers snel en milieuvriendelijk naar hun bestemming brengen. Alles staat klaar bij aankomst, zodat werknemers direct aan de slag kunnen.

Bovendien herbergt de BouwHub de TalentHub en de Circulaire Hub, waar restmaterialen worden omgezet in circulaire bouwcomponenten. Hier wordt de toekomst van de bouwsector vormgegeven, stap voor stap, innovatie na innovatie. Welkom bij de BouwHub, waar we samen bouwen aan een duurzamere toekomst.

 

Bouwen in steden moet schoner, stiller en minder belastend worden voor de omgeving, waarbij innovatieve logistiek, modern materieel en slimme samenwerking onmisbaar zijn.
Dr.ir. Ruben Vrijhoef Lector Building Future Cities | Hogeschool Utrecht

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en meer betrokken raken bij het logistieke bouwconcept van de toekomst?

Volg de BouwHub LinkedIn voor updates