icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

TalentHub

De Talenthub verwerkt restmaterialen tot circulaire materieel stukken. Een nieuwe kans voor unieke materieelstukken die kunnen worden aangeboden in de portal van VWML. Een mooi voorbeeld: verkeersregelaarshuisje. Dit n.a.v. het verzoek van Bouwcombinatie Wonderwoods. We maken hier gebruik van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen hier veilig herintreden.

Reststromen

Bij verschillende projecten die worden bediend door de BouwHub ontstaan kleine reststromen van materialen die overblijven op de bouwplaats. Deze reststromen bevatten waardevolle grondstoffen en verdienen een hoogwaardige nieuwe bestemming. Op deze manier behouden we de waarde in plaats van deze te vernietigen. Hiermee wordt bijgedragen aan de visie van Bouwend Nederland om het hergebruiken of recyclen van gebruikte materialen en het beperken van bouw- en sloopafval.

Onze partners:

Beelen NEXT, LEVEL5