icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze aanpak: Bouwplaatsinrichting

Ons team van Bouwplaatsinrichting is voor de daadwerkelijke start van uw project uw sparringpartner voor de volledige inrichting van uw bouwplaats.

p8a[2].jpg
Project IJboulevard: Bouwplaatsinrichting in 3D op project

Of het nu gaat om tijdelijke huisvesting, het verzorgen van beschikbaarheid van elektrische spanning op en rond de bouwplaats, of voorzieningen als (afval)water, of bouwplaatsbeveiliging, VWML verzorgt de planning en de uitvoering van deze werkzaamheden voor u. Wij bieden een complete werkplek voorzien van connectiviteit en dataveiligheid. Ons team engineert standaard in 3D-BIM.

Uiteraard bieden we deze dienst integraal aan en zodanig dat u als klant de focus houdt op de voorbereiding en uitvoering van het project en u zich geen zorgen hoeft te maken over de inrichting van de bouwplaats. We werken hiervoor binnen VWML met vaste aanspreekpunten, zodat er een eenduidige en oplossingsgerichte werkwijze wordt gehanteerd.

Slim ontwerpen, 3D-BIM en onze multidisciplinaire dienstverlening dragen bij aan een innovatieve en duurzame bouwplaats voor onze klanten.
Paul Leurs, Hoofd Bouwplaatsinrichting