icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze aanpak: Mobiele Locaties

Efficiënt en duurzaam. De keywords in de ambitie van het wagenparkbeheer. Samen met WEVI en Hyrde biedt VWML met deze dienst in ontwikkeling een integraal en datagedreven wagenparkbeheerconcept.

Ons team van Mobiele Locaties coördineert voor u:

  • De in- en uitgifte van de bussen
  • Een voertuigvolgsysteem (VLOW)
  • De materieelregistratie in de bussen
  • De keuringen van het materieel in de bussen (via Service & Onderhoud)
  • Een gestandaardiseerd materieelpakket op persoonsniveau
  • De levering van materialen in de bussen ten behoeve van werkzaamheden van uw monteur(s)
Met deze nieuwe dienst bieden we een totaaloplossing voor het wagenparkbeheer, van slimme bus tot gekeurd materieel.
Ilona Bosmans, Teamleider Mobiele Locaties

De kracht van VWML

VolkerWessels Materieel & Logistiek richt zich op het leveren van aanvullende diensten rondom de bedrijfswagens waaronder het kunnen bestellen van materieel en gereedschap voor in de bus. In het portaal van VWML zijn de bedrijfswagens en het materieel te volgen en wordt de keuringdatum gemonitord. Zo hebben de monteurs altijd de beschikking over juist, veilig en gekeurd materieel en gereedschap. Het wagenparkgebruik kan via de VWML-portaal door betrokkenen op verschillende niveaus worden gemonitord. Op langere termijn is de planning om de bussen in de nacht te bevoorraden met benodigd materiaal voor geplande werkzaamheden.

 

De kracht van WEVI

WEVI voert het gehele wagenparkbeheer uit voor alle bedrijfsauto’s en wordt daarmee ook het primaire aanspreekpunt voor berijders en wagenparkbeheerders voor alle vragen m.b.t. de voertuigen, bijv. bandenwissel, schades, etc. Kortom:

  • WEVI levert alle nieuwe bedrijfsauto’s, incl. inrichting.
  • WEVI is het primaire aanspreekpunt voor alle vragen m.b.t. de voertuigen.

De kennis, inkoopkracht, ICT-middelen en dienstverlening van WEVI worden met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021 ook voor de bedrijfsauto’s (grijze kentekens) ingezet.

Let op: de facturatie van het wagenpark zal niet via WEVI verlopen maar via VWML.

Vragen voor WEVI?
Voor vragen aan WEVI kan contact worden opgenomen met: bedrijfswagens@wevi.nl en
via +31 (0)85 047 50 00

De kracht van Hyrde

Hyrde is verantwoordelijk voor het voertuigvolgsysteem, een kastje dat ingebouwd is in uw werkbus of vrachtwagen. De informatie die deze technologie verzamelt komt gepaard met een software-platform. Uw teamleider/planner gebruikt deze informatie om de juiste klussen aan de juiste mensen te kunnen geven. Tevens is het ook een ritregistratiesysteem voor het registreren van uw kilometers en ritten. Hyrde is een dochteronderneming van VolkerWessels Telecom.

Waarom een nieuwe dienst?
Met de nieuwe dienst heeft VolkerWessels een eigen voertuigvolgsysteem geïntroduceerd. Hiermee worden de werkmaatschappijen een verbeterslag geboden en wordt samenwerking gestimuleerd. De grijze kentekens spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van VolkerWessels. In de toekomst zal VolkerWessels Materieel & Logistiek hier dan ook een steeds uitgebreidere dienstverlening op aanbieden.

Welke functionaliteiten biedt dit voor mij als berijder?
Het voertuigvolgsysteem registreert het aantal kilometers en ritten dat u rijdt. In samenspraak met uw werkmaatschappij wordt ervoor gekozen om de ritrapportages per dag, week of maand te sturen. U ontvangt deze rapportages op de gekozen frequentie per e-mail. In een later stadium zal er een Hyrde app worden uitgerold ter verbetering van de functionaliteit van Hyrde.