icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Rebranding

Met het uitvoeren van deze actie draag je bij aan een eenduidige uitstraling met de nieuwe huisstijl van VolkerWessels. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Indien op uw bouwplaats zich materieelstukken bevinden met een oude branding, willen we vragen je om onderstaand formulier in te vullen en foto's toe te voegen.

Na het invullen van onderstaand formulier gaan wij de aanvraag in behandeling nemen en de rebranding voorbereiden. Vervolgens krijg je vanzelf bericht van ons om het vervolg af te stemmen. We willen je vragen om onderstaand formulier per uniek materieelstuk in te vullen.

Bovenstaande is van toepassing op alle uitwisselbare materieelstukken welke via VWML verhuurd worden.

Voor vragen en/of verzoeken inzake rebranding van het uitwisselbare materieel op de bouwplaats kunt u ook altijd contact opnemen met rebranding@vwml.nl. Wij zullen u direct verder helpen

Rebranding

* Verplichte velden

Foto’s

Per materieelstuk graag een foto uploaden van de voor-, achter- en zijaanzichten (minimaal 4 foto’s). Daarnaast graag een foto toevoegen van de codeplaat/sticker waarop het unieke nummer staat vermeld.