icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Keuringen

Behalve preventieve en correctieve werkzaamheden, steekt onze afdeling Service & Onderhoud erg veel tijd in het uitvoeren van diverse soorten keuringen. De diversiteit in keuringen is enorm. VWML heeft voor al deze verschillende typen keuringen, monteurs in dienst die capabel en bevoegd zijn om deze keuringen uit te voeren. Dit draagt positief bij aan de kwaliteit van de materieelstukken en de borging hiervan.

Dit team werkt niet alleen landelijk, maar zorgt er ook voor dat het materieel 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar kan zijn. In de praktijk betekent dit, dat VWML een storingsorganisatie heeft ingericht, die erin voorziet om klanten 24 uur per dag en zeven dagen per week, te woord te kunnen staan mocht zich onverhoopt een storing voordoen. Als blijkt dat een storing niet telefonisch opgelost kan worden, bestaat de mogelijkheid om een monteur op locatie de storing te laten verhelpen.