icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Trainingen

Onze collega's zorgen ervoor dat uw medewerkers zichzelf continu innoveren. Dit doen zij door het geven van beroepsgerichte trainingen.

Zaagtraining

Het is verplicht dat alle medewerkers binnen VolkerWessels  (eigen- en contractuele onderaannemers) die een bouwzaag/afkortzaag gebruiken op onze projecten aantoonbaar zijn geïnstrueerd met een zaagtraining. VWML geeft deze zaagtrainingen op locatie. De training kan ook worden verzorgd voor contractuele onderaannemers. Na het behalen van de toets ontvangt de deelnemer een VolkerWessels zaagpas. Informatie via Gert-Jan Grooten, ggrooten@vwml.nl. 

Bekijk hieronder de checklist zaagtraining in meerdere talen. 

 

planning.JPG
Bel direct: +31 (0)88 186 62 61

Planning

In deze dienst wordt de planning gemaakt voor o.a. alle montage- en demontage werkzaamheden, zoals het plaatsen van keten, liften, bouwhekken etc. Daarnaast worden hier ook de storingen aan materieel gecoördineerd.