icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De MachinistenApp

VolkerWessels Materieel & Logistiek blijft innoveren, op de bouwplaats en in techniek. Zo bieden wij de machinisten app. Het snel en eenvoudig verwerken én goedkeuren van gewerkte uren vanaf je eigen toestel. In deze tijd van automatisering, duurzaam werken is een app om eenvoudig je uren te verwerken voor het proces een uitkomst. Geen papier meer, geen stagnatie en minder kans op fouten.

De app houden we eenvoudig en doet wat het moet doen, namelijk: verwerken én goedkeuren van gewerkte uren vanaf je eigen toestel. De app opent direct in de huidige week. Je klikt in het overzicht op de dag, selecteert het project en kiest het aantal gewerkte uren. Indien nodig vul je dit aan met de gereden kilometers. Ook kunnen er opmerkingen worden toegevoegd. Hierna kan de urenstaat worden ingediend en de uitvoerder kan het verzoek goedkeuren. Dat is het.

Deze app is tot stand gekomen door de intensieve samenwerking met Geckotech en BVGO-ICT. Geckotech helpt innovatieve startups aan de slag met hun nieuwe IT-ideeën. Zij ontwikkelen softwareoplossingen voor complexe problemen. VolkerWessels BVGO-ICT is een onderdeel van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. Zij ondersteunen ruim 50 werkmaatschappijen met professionele ICT-diensten in hun dagelijkse werkzaamheden. Het betreft ruim 5000 werkplekken, die zowel worden bediend vanuit hun kantoor in Rijssen als bij de werkmaatschappijen op locatie.

Bekijk de video van de machinisten app. Op dit moment rollen wij de app uit onder onze eigen medewerkers. Er is interesse voor de implementatie bij andere werkmaatschappijen en dit gaan we verder oppakken.