icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze aanpak: Verticaal Transport

Ons team van Verticaal Transport vindt het een uitdaging om de totaaloplossing te bieden voor uw project. Wij weten als geen ander wat het belang is van de juiste materieelinzet voor het goed verlopen van uw bouwproces.

Met onze kennis en expertise op gebied van verticaal transport kunnen wij elke hijsklus op iedere hoogte en elk gewenst gewicht aan. Wij bieden de beste oplossing voor uw project of het nu gaat om torenkranen, rupskranen en mobiele kranen.

Inherent hieraan verzorgen wij ook voor u de montage en demontage, service en onderhoud bij storingen, maken wij hijsplannen, leveren bijbehorend hijsmaterieel en faciliteren wij bij de inzet van kraanmachinisten en riggers.

Vraagt uw project een maatwerkoplossing voor het verticale transport, dan is ook hierin  de juiste expertise voorhanden.

Niet alleen voor de bouw van vandaag, maar ook voor de bouw van morgen faciliteren wij slimme camera’s in de kranen ten behoeve van bouwplaatscapturing.

Verticaal Transport biedt naast solide expertise een breed scala aan materieel. Wij verzorgen een totaaloplossing voor alle verticale hijsbewegingen op de bouwplaats. Dat is onze passie.
Henk Jan Emming, Hoofd Verticaal Transport