icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 januari 2024

Bouwen aan de nieuwe standaard met de BouwHub in Eindhoven

Eindhoven is dé stad waar technologie en innovatie samenkomen in een dynamische stedelijke omgeving; dit is ook terug te zien in de bouwopgave.

Het project ‘Lighthouse’ in Eindhoven is een mooi voorbeeld van de doorontwikkeling van het BouwHub-concept, waarbij voortdurend verbeteringen worden aangebracht om aan te sluiten bij de veranderende behoeften en omgevingsfactoren van het bouwproject. De samenwerking tussen de BouwHub en de bouwcombinatie laat zien dat flexibiliteit en het voortdurend streven naar optimalisatie grote voordelen met zich meebrengt op het gebied van efficiëntie en effectiviteit.

Niet alleen in Eindhoven wordt er geïnnoveerd, in steeds meer binnensteden bieden we het white-label BouwHub-concept aan. We zijn nu al te vinden in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam.
Ons netwerk van BouwHubs breidt zich nog verder uit en ook buiten de genoemde steden kunnen we bouwprojecten logistiek ontzorgen. Neem gerust contact met ons op!

Het project ‘Lighthouse’ wordt gerealiseerd door de bouwcombinatie Visser & Smit Bouw &
Stam + De Koning Bouw (werkmaatschappijen van VolkerWessels)
.
De BouwHub is 
onderdeel van VolkerWessels Materieel & Logistiek.