icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 december 2023

Breda bezoekt BouwHub in Eindhoven en doet inspiratie op

De landelijke problemen van binnenstedelijk bouwen gelden ook voor de stad Breda. Precies om deze reden heeft de gemeente Breda het initiatief genomen om hierover in gesprek te gaan met diverse partners waaronder verschillende ontwikkelende partijen, woningcorporaties, kennisinstellingen, gemeente Eindhoven en de Provincie Noord-Brabant.

De bijeenkomst vond plaats op 6 december jl. in Eindhoven. Wij mochten, als ervaringsdeskundige op het gebied van de problematiek rond binnenstedelijk bouwen, aanschuiven. Een kleine 60 aanwezigen kregen, naast verschillende presentaties, ook een inkijkje bij het project ‘LightHouse’ (Visser & Smit Bouw en Stam + de Koning Bouw), waarbij VolkerWessels een ‘BouwHub’ exploiteert.

De BouwHub draagt bij aan het efficiënter organiseren van bouw en logistiek en is als white-label concept beschikbaar voor elke bouwer in de binnenstad.