icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 juni 2021

Klein Units voert 5% prijsstijging door

Per 1 juli 2021 verhoogt Klein Units de prijs van units, wagens en opslagcontainers met 5 %. Deze prijsstijging is het resultaat van een flinke toename in prijs van grondstoffen als staal, hout, isolatiemateriaal en kunststof. De stijging geldt voor nieuwe huuropdrachten.

In het afgelopen jaar heeft Klein Units zich ingespannen om haar operationele zaken te optimaliseren om prijsverhogingen te voorkomen of te minimaliseren. De prijs van diverse grondstoffen in het afgelopen jaar is extreem sterk gestegen en het lijkt er op dat er voorlopig nog geen sprake is van een significante afkoeling. Deze prijsstijgingen worden ook doorgevoerd door toeleveranciers van units, wagens en containers. Deze stijgingen zijn dermate sterk en zonder perspectief. Hierdoor is Klein Units genoodzaakt de huurprijzen met ingang van 1 juli 2021 te verhogen. De prijsstijging wordt doorgevoerd in nieuwe huuropdrachten. De huurprijzen van de huidige huurorders blijven tot einde werk op het huidige afgesproken tarief.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw relatiebeheerder binnen VWML.