icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 april 2022

VWML levert nieuwe huisstijl op de bouwplaatsen voor de VolkerWessels-werkmaatschappijen

VolkerWessels voert vanaf nu een nieuw logo en beeldmerk. Met een eenduidig gezicht treden we naar buiten en bouwen we aan onze zichtbaarheid, bekendheid en onze goede naam. Deze wisseling gaan we gefaseerd terug zien op de auto's, materieel, bouwplaatsen en alle andere uitingen van VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland.

VWML ondersteunt bij de uitrol

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het project De Schildhof in Rijssen werd vorige week als eerste voorzien van de nieuwe huisstijl. Dit project wordt gebouwd door de Bouwcombinatie Goossen Te Pas  - Wessels Rijssen in opdracht van Weshold en omhelst de nieuwbouw van 24 woningen, een stallinggarage en winkelunits.

Primeur voor Wessels Rijssen en Goossen Te Pas

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid.

Het project De Schildhof in Rijssen werd vorige week als eerste voorzien van de nieuwe huisstijl. Dit project wordt gebouwd door de Bouwcombinatie Goossen Te Pas  - Wessels Rijssen in opdracht van Weshold en omhelst de nieuwbouw van 24 woningen, een stallinggarage en winkelunits.

Erik Rolleman, uitvoerder van Wessels Rijssen: “Werken in het centrum van Rijssen aan de bouw van dit prachtige project vol authentieke materialen is als bouwer geweldig. Maar bouwen op deze locatie in het centrum is ook uitdagend. VolkerWessels Materieel & Logistiek zorgt dat Just in Time het juiste materiaal en materieel aanwezig is. Dit geeft het minste overlast voor de buren, het winkelend publiek en de ondernemers. Wij zijn best trots dat wij als eerste VolkerWessels Onderneming op de bouwplaats worden voorzien van het nieuwe logo. Vanaf vandaag is ons project volledig herkenbaar met het nieuwe logo op de wisselborden, de bouwhekdoeken, plaatsen we nieuwe stickers op de bouwhekken en staan de baniervlaggen trots te wapperen. “

De uitrol van de nieuwe huisstijl -het proces-

De uitrol van de nieuwe huisstijl op bouwplaatsen met betrekking tot de units, wisselborden, baniervlaggen en bouwhekdoeken vindt in grote lijnen als volgt plaats:

  • Alle nieuw op te starten projecten worden voor zover mogelijk  van nieuwe huisstijl voorzien. De actie hiervoor ligt bij VWML.
  • (Lang) Lopende projecten op “zichtlocaties” en/of bijzondere projecten worden op verzoek van de werkmaatschappijen of VolkerWessels voorzien van de nieuwe huisstijl. De actie hiervoor ligt bij de werkmaatschappij. Het verzoek hiertoe kunt u mailen naar rebranding@materieeldienst.nl

De overige lopende projecten zullen worden uitgefaseerd.

Voorkoming van verspilling

Circulariteit is belangrijk, om verspilling tegen te gaan worden de wisselborden hergebruikt.

Vragen?

Voor al uw vragen over de rebranding kunt u terecht bij Gert de Hoop, gdehoop@materieeldienst.nl