icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 14 januari 2021

Voor VolkerWessels Materieel & Logistiek

Vanaf januari 2021 hanteert VolkerWessels Materieel & Logistiek de nieuwe Algemene Voorwaarden. Op al ons gehuurd materieel zijn de Algemene Voorwaarden VolkerWessels Materieel & Logistiek, januari 2021 van toepassing.

Harmonisatie

In verband met de verregaande samenwerking tussen VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWB) en Volker Stevin Materieel (VSM) en de daaruit voortvloeiende standaardisatie van het gezamenlijke materieelpakket zijn per januari 2021 de Algemene Voorwaarden geharmoniseerd.

Hoofdlijnen

Op hoofdlijnen heeft de afstemming met name plaatsgevonden op het gebied van verzekeringen en de systematiek van doorbelasting van vermissing, schades en diefstal. Bijgaande nieuwe Algemene Voorwaarden zijn ook van toepassing op alle web-, mondelinge- en mailopdrachten. Project specifiek kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Website

Onze Algemene Voorwaarden zijn voor eenieder te downloaden via onze website. Ze zijn ook direct in te zien via de aangehechte pdf.

https://www.materieeldienst.nl/nl/over-ons/algemene-voorwaarden