icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 juni 2021

Vier\Voor | Jan & Elvisa

In de rubriek Vier\Voor stellen we vier vragen aan twee collega’s van VWML. Beide collega’s hebben hun roots liggen bij VSM of VWB en zijn werkzaam in een soortgelijke functie. Deze keer: Elvisa Begic en Jan van Putten, de dragende krachten achter het nieuwe VWML Portal.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elvisa: Mijn werkdag is geen dag hetzelfde. Een groot gedeelte op een dag werk ik via Teams,  ‘’Het nieuwe werken’’: dit zijn de geplande afspraken, een ander deel bestaat uit ad-hoc werk, klanten helpen of incidenten signaleren en daar waar nodig dit met collega’s oplossen.

Jan: Een werkdag in mijn rol als Business Analist en Owner van het Portal van VWML is divers! Door de samenwerking met infra hebben we een aantal grote projecten achter de rug zoals het ontwikkelen van één Portal, het overbrengen van materieel van het ene naar het andere pakket maar ook het aansluiten van strategische partners. Geen werkdag is daardoor hetzelfde. Uiteraard wordt er veel (via Teams) vergaderd en probeer ik in mijn rol voor het Portal de juiste prioriteiten te leggen.

Waar krijg jij energie van?

Elvisa: Op het werk krijg ik energie van collega’s en van klanten. Werken aan verbeteringen en aan oplossingen en het zien van het eindresultaat levert zeker energie op. In mijn privétijd ben ik +/- 8 uur in de week (in de avonduurtjes) aan het werk in mijn eigen praktijk aan huis. Als Cupping therapeut. Ik behandel mensen met diverse klachten, denk aan spanningen in de nek, rug en schouders. Ik heb ook klanten die op medische basis periodiek behandeld moeten worden. Ik noem het een APK’tje. Deze mensen geven mij echt veel energie en zijn vaak zo dankbaar, zeker als ze jaren met pijn lopen en door mijn behandeling vaak minder pijn hebben of zelfs pijnvrij zijn.

Jan: Ik krijg energie van mensen die ambitieus zijn en begrijpen waar wij als VWML naar toe willen. Samen met deze groep mensen heb ik er elke dag weer zin in om alle mooie ideeën en initiatieven te realiseren. Een hele andere kant: ik word enthousiast (zachtjes uitgedrukt) van vliegen en de loyalty wereld (vraag me gerust eens wat dit inhoudt). Helaas staat dat op een laag pitje i.v.m. corona.

Waar ben jij trots op?

Elvisa: Het meeste ben ik trots op mijn kinderen, mijn zoon Elbian is 18 en zit in zijn examenjaar H5 en mijn dochter Selina is 5 en zit in groep 2.

Jan: Cliché maar zou ook niet goed zijn als je het niet zou benoemen maar ben uiteraard het meest trots op mijn gezin! Hoe fijn is het om na een werkdag feestelijk onthaald te worden! Daarnaast ben ik trots op ons bedrijf, de ontwikkeling die we al jaren doormaken, de ambities die we hebben en dat ik daar deel van uit mag maken.

Wat is voor jou typerend aan VSM of VWB?

Elvisa: Wij zijn nu nog 2 bedrijven die hetzelfde doen en toch zo verschillend zijn.  

Jan: Een open deur cultuur. Er heerst een informele en gezellige sfeer die niet afdoet aan de kwaliteit van het werk dat onze collega’s leveren.