icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 april 2021

Vier\Voor | Samara & Niels

In de rubriek Vier\Voor stellen we vier vragen aan twee collega’s van VWML. Beide collega’s hebben hun roots liggen bij VSM of VWB en zijn werkzaam in een soortgelijke functie. Deze keer: Samara Brouwer en Niels Odermatt, beide werkzaam op de afdeling HR.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samara: Geen werkdag is hetzelfde. In mijn werk heb ik contact met diverse collega’s binnen VWML & VolkerWessels, maar ook met instanties zoals de arbodienst of het UWV. Dit maakt mijn werk leuk, leerzaam en uitdagend.

Niels: Door mijn diversiteit aan werkzaamheden is ook bij mij geen enkele werkdag hetzelfde. Naast de salarisadministratie heb ik veel contact met collega’s binnen en buiten VWML, maar ook met diverse externe bedrijven (denk aan uitzendbureaus, opleidingsinstituten, UWV etc.) . De diversiteit aan werkzaamheden zorgt voor voldoende uitdaging en afwisseling.

Waar krijg jij energie van?

Samara: De meeste energie krijg ik van het voorbereiden van een mooie reis. Normaal gesproken is dat ver buiten de Nederlandse grens. Dat zit er momenteel helaas niet in. Dus droom ik tegenwoordig zelfs van bestemmingen dichter bij huis. Oh ja en van lekker borrelen met vrienden krijg ik ook erg veel energie. 

Niels: In mijn vak haal ik energie uit de diversiteit aan werkzaamheden, met name het samen aangaan van nieuwe kansen met collega’s geeft mij energie. Naast werk ga ik graag op vakantie en combineer een familiebezoek in Zwitserland graag met een weekje snowboarden. Wanneer het in Nederland lekker weer is tour ik ook regelmatig op mijn motor.

Waar ben jij trots op?

Samara: Op de samenwerking, ontwikkeling en toekomst van VWML.

Niels: Ik sluit mij helemaal aan bij Samara.

Wat is voor jou typerend aan VSM of VWB?

Samara: Typerend voor de collega’s van VSM vind ik de hoge mate van loyaliteit en de passie voor de techniek.

Niels: Typerend aan VolkerWessels Bouwmaterieel is de hoge inzet, het enthousiasme en de vakkennis van medewerkers.