icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 26 oktober 2021

VWML behaalt opnieuw VCA-certificaat

Veilig werken is van groot belang voor ieder bedrijf. Maar zoals het gezegde luidt; waar gehakt wordt vallen spaanders. Om die reden nemen we veiligheidsmaatregelen zodat we de collega’s een veilige werkplek kunnen bieden. De Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) biedt hierop een antwoord. Johan van Rhijn, KAM Specialist: “met het behalen van het VCA-certificaat laat VWML opnieuw zien hoe we de risico’s beperken en beheersen. Een resultaat waar wij met zijn allen trots op mogen zijn.”

Het behaalde certificaat prijst de veiligheid op onderhoud, beheer en transport van materieel en samenhangende dienstverlening op elektrotechnisch, mechanisch en constructief gebied voor de vestigingen in Dordrecht, Oosterhout en Rijssen. KAM Specialist Marco ten Voorde: “het behalen van een VCA-certificaat voor de vestiging in Dordrecht is in mei 2021 al voltooid. Met het behalen van dit certificaat voor de vestigingen in Rijssen en Oosterhout, kunnen we spreken van een certificering van de volledige VWML organisatie. Naast een mooi resultaat is dit ook een prachtig compliment naar alle medewerkers. Uiteindelijk behaal je dit samen.”

Een resultaat waar wij met zijn allen trots op mogen zijn!
Johan van Rhijn, KAM Specialist

VCA-certificaat

Met de VCA norm verlagen we het risico op ongevallen. Dit betekent een aanzienlijke besparing in ziekte- en verzuimkosten. Daarnaast is het VCA-certificaat de standaard bij de uitbesteding van projecten. Een VCA gecertificeerd bedrijf laat zien dat het aan de juiste veiligheidsnormen voldoet.