icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 29 maart 2021

VWML bundelt vanaf 29 maart het Algemeen Aannemers Materieel

Samenwerken. De gerenommeerde materieeldiensten Volker Stevin Materieel (VSM) en VolkerWessels Bouwmaterieel (VWB) hebben sinds 1 januari 2021 de krachten gebundeld. Deze intensieve samenwerking resulteert in een aantal procesveranderingen. Een van deze veranderingen is de bundeling van het Algemeen Aannemers Materieel (AAM). ’De mogelijkheden en de service verbeteren door deze in een nieuwe jasje te steken, dat is wat we doen.’

Algemeen Aannemers Materieel

Onder het AAM verstaan we alle algemene materieelstukken die zowel in het pakket van Volker Stevin Materieel als VolkerWessels Bouwmaterieel zitten.

Wat verandert er binnen VWML?

VWML lanceert één gezamenlijk portal. Het VWML Portal geeft inzicht in het totale assortiment van VWML. Per 29 maart 2021 is de VWML Portal het enige portal van VWML waar u materieel kunt bestellen. ‘De mogelijkheden en de service verbeteren door deze in een nieuwe jasje te steken, dat is wat we doen’ aldus directeur Dick van de Laar.

Wat verandert er voor u?

Per 29 maart 2021 kunt u alleen via het VWML Portal materieel bestellen. De belangrijkste veranderingen zijn voor u opgesomd.


Eén portal

De twee portalen van VSM en VWB worden samengevoegd tot één nieuw portal. Op het VWML Portal zijn alle materieelstukken te bestellen. Om het voor u als klant inzichtelijker te houden, is het niet meer mogelijk om materieel via de telefoon te bestellen. Uw bestellingen zijn, door het gebruik van één bestelportal, overzichtelijker.

Het portal is te bereiken via: portal.materieeldienst.nl of via onze website VWML.nl.  


Afhaal/retourneren van materieel(eigen vervoer)

Het afhalen en retourneren van materieel middels eigen vervoer is niet meer mogelijk zonder vooraf uw bestelling of retournering minimaal 1 werkdag (24 uur) van tevoren aan te melden via het VWML Portal. VWML stuurt u een bevestiging waar u uw materieel kunt ophalen of retourneren. Indien uw bestelling of retournering vooraf niet bij ons is aangemeld, kan VWML deze niet in behandeling nemen.


Facturatie AAM

Om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te houden wordt het AAM achteraf gefactureerd op één factuur van VWB. Wanneer u naast AAM ander materieel bestelt, wat niet binnen het AAM valt, ontvangt u een factuur vanuit VSM. Dit is een tijdelijke oplossing. VWML streeft ernaar om als vervolgstap binnen afzienbare tijd te komen tot één factuur.


Eén prijsniveau

Bij de samenvoeging van het AAM van VSM en VWB is één lijn getrokken in het prijsniveau voor de gelijke materieelstukken. Deze tarieven gaan in per 29 maart 2021. Het prijsniveau blijft voor u als klant gelijk of wordt lager.

Vragen

Heeft u vragen? Dan kunt u terecht op de chatomgeving van het VWML Portal via: portal.materieeldienst.nl of middels mail portal@materieeldienst.nl