icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 februari 2021

VWML en Wevi geven gezicht aan nieuw wagenparkbeheer

De samenwerking tussen VWML, Wevi en Hyrde is deze morgen kracht bij gezet in vijf voorlichtingssessies. Betrokken wagenparkbeheerders van verschillende werkmaatschappijen zijn door Ron Frazer (VWML) en Niels Noordam (Wevi) bijgepraat over de stand van zaken en het toekomstbeeld rond de grijze kentekens. "De volgende stap in onze integrale samenwerking is hiermee gezet" aldus Ron Frazer.

De sessies zoomden in op belangrijke speerpunten als de rolverdeling, het portal en de app. Zo werd duidelijk dat iedere partij zijn expertise toepast in de samenwerking. Wevi heeft de regie over de wagens, VWML over de inhoud en het materieel en Hyrde verzorgt het voertuigvolgsysteem. Ron Frazer: "het proces rondom de grijze kentekens is een project waar diverse collega’s al geruime tijd met veel aandacht en zorg aan werken. Het maakt ons trots om dit harde werk nu te kunnen presenteren aan de betrokken werkmaatschappijen."

Eerder liet VWML weten dat de eerste 95 bussen succesvol zijn gekeurd en gewisseld. Niels Noordam: "dit laat zien dat we als businesspartners de juiste weg zijn ingeslagen. In mijn ogen maken we een moderner pakket van het bestaande wagenpark."

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de informatiepagina van fleetmanagement.