icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 maart 2021

VWML lanceert nieuwe website VWML.nl

Stap voor stap krijgt VWML een nieuw uiterlijk. De volgende mijlpaal in dit stappenplan is de lancering van de nieuwe website. VWML.nl benadrukt de kracht van samenwerken. Samen bereik je meer. ‘VWML krijgt op deze manier een nieuw gezicht, iets waar wij samen trots op mogen zijn’.

De samenwerking tussen Volker Stevin Materieel en VolkerWessels Bouwmaterieel is de drijfveer geweest in het ontwerp van de nieuwe website. De gedeelde passie voor materieel is iets wat ons bindt. De oude websites van VSM en VWB hebben een re-direct connectie met de nieuwe VWML webpagina. Hierdoor blijven eerdere links en artikelen te vinden binnen het nieuwe platform

Mood Film

De nieuwe uitstraling heeft geresulteerd in een nieuwe mood film. Een die de samenwerking representeert. Omdat wij geloven dat door goede samenwerking en synergie de beste resultaten worden behaald. De film is te vinden op de homepage van onze website en via onze social media kanalen.

De eerste stappen

De lancering van de nieuwe website is de kickstart van het veranderproces rondom de visuele uitstraling van VWML. De aankomende periode worden meer wijzigingen doorgevoerd in onze huisstijl en uistraling. Houd daarom onze website en social media kanalen in de gaten. Vandaag zetten we de eerste stap.