icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 september 2021

VWML sluit vestigingen Staphorst en Nuth

De gevestigde materieeldiensten VSM en VWB varen sinds 1 januari 2021 onder dezelfde vlag van VolkerWessels Materieel & Logistiek (VWML). Met deze transitie is grondig nagedacht over een strategische heroriëntatie van de huidige werkprocessen. Met het sluiten van de vestigingen in Staphorst en Nuth op 1 oktober 2021, zet VWML deze transitie voortvarend door.

In navolging van de sluiting van vestiging Amsterdam op 1 juli 2021, trekken Nuth en Staphorst de deuren binnenkort voor de laatste keer achter zich dicht. Beide vestigingen zijn jarenlang het onderkomen geweest van diverse collega’s. Voor deze collega’s heeft een standplaatswijziging plaatsgevonden en zijn de werkzaamheden veelal verplaatst naar werken vanuit de service-bus. Voor VWML is het uitgangspunt om de personele gevolgen vanuit deze besluitvorming, tot een minimum te beperken.

BouwHub Groningen

Vestiging Hoogkerk krijgt in tegenstelling tot Nuth en Staphorst een metamorfose. Deze locatie wordt getransformeerd tot BouwHub Groningen. Momenteel is het realiseren van deze verandering in volle gang. Doel is om vanuit deze BouwHub de traditionele bouwlogistiek binnen de gemeente Groningen te verduurzamen.