icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 februari 2021

Winterweer in aantocht: ga bevriezing tegen!

Met de winterse voorspellingen dit weekend, is het belangrijk om het gehuurde materieel te blijven verwarmen. Door de leidingen en het sanitair in de units op temperatuur te houden voorkom je bevriezing.

Vanaf de vroege zaterdagavond wordt een flinke daling in temperatuur en grote hoeveelheden sneeuwval verwacht in het hele land. Deze ijzige temperaturen zien wij gedurende de week onder het vriespunt blijven. Advies is om het gehuurde materieel goed te verwarmen om schade door bevriezing te voorkomen. Eventuele schade door kou wordt in rekening gebracht.

Hoe voorkom ik bevriezing?

Sluit het water in de unit af. Spoel de kranen en toiletten door zodat hier geen water in blijft zitten. Laat daarnaast de kachels in het weekend aan staan en zet deze op de vorststand. Indien er een watertank met hydrofoorpomp bij zit kun je deze afkoppelen van de watertank en de slangen met hydrofoorpomp in de unit leggen.