icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Generieke Poort Instructie

Veilig gedrag op de bouwplaats verbeteren - dat is het doel van de generieke poortinstructie (GPI), die vanaf 2019 op álle bouwplaatsen in Nederland verplicht is. 

Waarom de GPI?

Poortinstructies zijn instructies die alle medewerkers die een bouwplaats willen betreden, vooraf moeten hebben gevolgd en waarbij een toets wordt afgelegd. Het doel: een hoger veiligheid bewustzijn niveau en meer duidelijkheid voor medewerkers over wat van hen wordt verwacht als het gaat om veiligheid op een bouwplaats. De Generieke Poortinstructie (GPI) moet veilig gedrag op de bouwplaats verder verbeteren. Doordat de GPI gelijk is voor alle bedrijven en bouwplaatsen, komt er meer duidelijkheid over het gewenste veiligheidsgedrag op alle bouwplaatsen van verschillende bedrijven.

Vragen?

Voor vragen over GPI binnen VolkerWessels Materieel & Logistiek, kun je contact openmen met:

Serena van Verseveld, svverseveld@vwml.nl | +31 (0)6 83 15 20 83. 

Algemene informatie is te vinden op www.gpi.nu

Privacy

De Generieke Poortinstructie voldoet aan de wetgeving en het VolkerWessels-beleid ten aanzien van informatiebeveiliging en privacy.