icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Veiligheidsbeleid

In ons beleid is veiligheid daarom ook tot één van onze speerpunten genoemd. Ons veiligheidsbeleid is gericht op het voorkomen van persoonlijk letsel, de zorg voor de veiligheid van derden en het voorkomen van materiële schade. Daarnaast is ons beleid gericht op het vergroten van het bewustzijn rondom het onderwerp veiligheid en het streven naar continue verbetering op dit vlak.


Om dit te realiseren, geldt als basis dat al het materieel dat aan onze klanten wordt geleverd, aan de hoogste veiligheidsnormen dient te voldoen. Al ons materieel wordt uitvoerig getest en nagekeken op de geldende veiligheidsaspecten. De huidige wet- en regelgeving, als de verschillende bestaande normen, gelden hierbij als referentiekader.