icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Missie en visie

Wij richten ons op het ontzorgen van onze afnemers. Dit doen wij door het verhuren van bouwmaterieel, het leveren van materieel gerelateerde diensten en het delen van kennis op materieelgebied. Uitgangspunt hierbij is maximale waardecreatie voor alle belanghebbenden.

Missie

Wij streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening en naar een evenwichtige beperking van de risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en kwaliteit. Onze manier van werken wordt door de volgende drie kernwaarden gekenmerkt: 

  • Klantgericht (klanten hebben vertrouwen in ons als betrokken partner) 
  • Betrouwbaar (wij zijn een betrouwbare partner, betrokken bij al onze relaties)
  • Duurzaam (duurzame project overschrijdende samenwerking, toekomstgericht, focus op hergebruik en duurzame energie)

Visie

Wij zijn horizontaal georganiseerd. Op deze manier zijn wij in staat als organisatie snel tegemoet te komen aan de veranderende wensen van onze klanten en de markt. Ook willen wij zo bijdragen aan een zo efficiënt mogelijk bouwproces waarin afstemmingsproblemen nauwelijks nog voorkomen en faalkosten drastisch worden teruggedrongen. In dit kader streven wij naar langdurige projecten en overschrijdende samenwerkingen met onze strategische leveranciers en klanten.