icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Missie en visie

Wij richten ons op het ontzorgen van onze afnemers. Dit doen wij door het verhuren van bouwmaterieel, het leveren van materieel gerelateerde diensten en het delen van kennis op materieelgebied. Uitgangspunt hierbij is maximale waardecreatie voor alle belanghebbenden.

Missie

VWML wil een constructieve bijdrage leveren aan de veranderende markt door te transformeren naar een logistiek ketenregisseur. Bezit van materieel is geen doel op zich meer. Het gaat over het vervullen van de regierol in de keten. Het beschikbaar stellen van al het benodigde materieel door het aanbieden van een one-stop-shop, het digitaliseren van het “order-to-cash” proces, het kunnen voorspellen van de materieelbehoefte en een positieve bijdrage leveren bij tendertrajecten aan de voorkant van het proces.

Naast materieel zullen wij onze keten gaan verlengen richting materiaal. Door het uitrollen van duurzame logistieke concepten kunnen we de materiaalstromen van fabrikant tot op de bouwplaats monitoren en coördineren en spelen we daarnaast in op social return, circulariteit en mobiliteitsvraagstukken. Door de bouwplanning te vertalen naar een logistieke planning en in te zetten op werkpakketten, kunnen we een positieve invloed uitoefenen op de arbeidsproductiviteit, de faalkosten, de veiligheid en de duurzaamheid op en rondom bouwplaatsen. Door inzet van data zullen we steeds beter en slimmer worden en kunnen we meer projecten bedienen. En dat is wat we willen. Niet alleen vandaag maar vooral voor de bouw van morgen! 

Visie

Wij zijn horizontaal georganiseerd. Op deze manier zijn wij in staat als organisatie snel tegemoet te komen aan de veranderende wensen van onze klanten en de markt. Ook willen wij zo bijdragen aan een zo efficiënt mogelijk bouwproces waarin afstemmingsproblemen nauwelijks nog voorkomen en faalkosten drastisch worden teruggedrongen. In dit kader streven wij naar langdurige projecten en overschrijdende samenwerkingen met onze strategische leveranciers en klanten.