icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Duurzaamheid

VWML heeft een duidelijke focus op verduurzaming en heeft de ambitie het expertisecentrum op het gebied van duurzaamheid binnen het concern te vervullen. Met diverse initiatieven draagt zij bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het concern en het onderscheidend vermogen hierop. Dit doen wij o.a. met bouwplaats- en logistieke initiatieven. Hieronder een aantal initiatieven.

De BouwHub

De eerste BouwHub in Utrecht heeft aangetoond dat de voordelen van slimme bouwlogistiek voor de stad, de mens en het milieu significant zijn.

Lees meer

NoNox

VolkerWessels heeft een technologie ontwikkeld waardoor tijdens de realisatiefase van projecten tot 99% van de stikstofuitstoot van het grote, veelal stilstaand materieel gereduceerd kan worden....

Lees meer

TalentHub

De Talenthub verwerkt restmaterialen tot circulaire materieel stukken. Een nieuwe kans voor unieke materieelstukken die kunnen worden aangeboden in de portal van VWML. Een mooi voorbeeld:...

Lees meer

Duurzaam materieel

VolkerWessels Materieel & Logistiek investeert in 100% elektrisch hijsen met de eerste elektrische, volledig op accu’s aangedreven en emissieloze rupshijskraan ter wereld.

Lees meer

Duurzame logistiek

Wij zien continu een uitdaging in het verduurzamen van onze logistiek. Met onze initiatieven in conceptueel en industrieel bouwen proberen wij dagelijks die ambitie te vervullen.

Lees meer

Zero emissie

VWML is één van de partners in Emissieloos Netwerk Infra en door concreet ervaring op te doen en deze breed te delen, kunnen we de klimaatopgaaf door samenwerking te lijf gaan.

Lees meer

MVO

VWML heeft een duidelijke focus op verduurzaming en heeft de ambitie het expertisecentrum op het gebied van duurzaamheid binnen het concern te vervullen. Met diverse initiatieven draagt zij bij aan...

Lees meer

Initiatieven

Met diverse initiatieven dragen wij bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het concern en het onderscheidend vermogen hierop.

Lees meer